Viherrinki

VIHERRINKI ON PARHAAN PALVELUN, AMMATTITAIDON JA MONIPUOLISEN SEKÄ LAADUKKAAN VALIKOIMAN PUUTARHAMYYMÄLÄKETJU

Ketjun toimintaa hallinnoi Viherrinki Oy.

Yksityiset Viherrinki-myymälät ovat persoonallisia, oman paikkakuntansa olosuhteet hyvin tuntevia puutarha-alan erikoisliikkeitä. Tuttu kauppias osaavine puutarhureineen palvelee Viherrinki-myymälöissä ympäri Suomen. Yhteistyömme perustan muodostavat pihakasvit sekä niihin liittyvät oheistuotteet. Yhteismarkkinoinnissa merkittävä rooli on Viherringin omalla Ihana Piha -asiakaslehdellä.

Kehitämme omaa Ihana Piha -tuotevalikoimaa yhteistyössä suomalaisten taimistojen, tavarantoimittajien sekä alan muiden huippuosaajien kanssa. Tuoteperhe uudistuu vuosittain ja pystymme näin tarjoamaan jatkuvasti uutta ja kiinnostavaa puutarhakauppaan.

VIHERRINKI ON OLLUT LUOTETTAVA KUMPPANI PUUTARHA-ASIOISSA JO YLI 35-VUODEN AJAN

Olemme vahvasti ajassa mukana, etsien ja kehittäin jatkuvasti uutta puutarhakauppaan, siihen perinteetkin velvoittavat. Tiesitkö että 80-luvulla lanseerattu Viherringin Vihermulta oli Suomen ensimmäinen pussitettu puutarhamulta? Ja viime vuosien supersuosittu Suklaakirsikka oli Viherringin ensimmäinen Puutarhurisi valitsema-kasvi, joka nousikin valtakunnallisesti mahtavaan suosioon myymälöidemme kautta. Tarinamme jatkuu, meillä on puutarhaunelmia ja intoa niiden toteuttamiseen.