PuutarhaLinna

PuutarhaLinna on Kotkan Kyminlinnassa sijaitseva, täydellä sydämellä palveleva kukka-ja puutarhamyymälä. 

Linnan portit avautuvat uuteen kauteen naistenpäivän aikoihin. Myymälämme täyttyy ihanista leikkokukista, kukkivista ruukkukasveista, viherkasveista, ruukuista, siemenistä ja kaikista tarpeellisista oheistuotteista. Meiltä saat kevään ensimmäisinä kukkijoina ihanat sipulikasvit, kuten narsissit, helmililjat hyasintit. Ihania orvokkeja unohtamatta. Kevään edetessä valikoima kasvaa lähipuutarhojemme monipuolisella kausikukka valikoimalla. Myös istukas sipulit ja -perunat löytyvät valikoimasta.

Huhti-toukokuussa pihamme täyttyy upeista lehti- ja havupuista, -pensaista ja perennoista. Kattavasta valikoimastamme löydät, niin koriste- kuin hyötykasvitkin. Myös kaikki istutukseen ja pihanhoitoon tarvittavat oheistuotteet helposti saatavilla; mullat, katteet, lannoitteet yms. Meiltä myös konsultaatio- istutus ja kuljetuspalvelu puutarhatuotteille. Toukokuun lämmetessä, kasvihuoneestamme löydät; yrttien, vihannesten ja mansikoiden taimet. 

Meillä on koko kauden ajan tarjolla, kattava kausikukka valikoima, aina syksyn viimeisimpiin kukkijoihin asti. Vaikka lokakuun aikoihin taimipiha väistyy talventieltä, niin kukkakauppa puolemme palvelee jouluun saakka. Meiltä kukkasidontapalvelut arkeen ja juhlaan. Meillä on myös kotiinkuljetus! 

Teemme kaikki istutukset, asetelmat ja kimput itse ja jokainen tekemämme ja sitomamme työ on 100% käsityötä. 

PuutarhaLinna palvelee maaliskuusta jouluun asti.  (Tammi-helmikuun myymälä on suljettu) 

Sydämellisesti tervetuloa kukka- ja puutarhakaupoille, toivottaa kauppias Tintti Siik.

Yhteystiedot

  • Osoite: Jokirannantie 1, 48700, Kotka (Kyminlinna)
  • Puhelin: 044 242 1540
  • Sähköposti: puutarhalinna@gmail.com
  • Kotisivut: https://puutarhalinna.com

SOME

Palvelut

  • Kotiinkuljetus
  • Leikkokukka
  • Viherkasvihuolto

Sijainti

PuutarhaLinna