ISTUTA PUU -kampanja

23.4.2019

 

Viherrinki haluaa olla osaltaan mukana ilmastotalkoissa ja kannustamme ihmisiä istuttamaan puita omaan elinpiiriinsä. Istuta puu -kampanjan tuotolla tuetaan Suomen luonnonsuojeluliiton ilmastotyötä. Viikolla 18 (29.4.-5.5.) Viherrinki myymälöistä ostetuista puun taimista lahjoitamme 1 € / puu Suomen luonnonsuojeluliitolle ilmastonsuojelutyöhön.

Jokainen meistä voi omalta osaltaan tehdä parhaansa oman ympäristönsä ja samalla ilmaston hyväksi. Yksi helpoimpia ja konkreettisimpia tapoja on istuttaa puu. Puut ovat maapallon hiilisyöppöjä – jokainen puutarhassa kasvava puu pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän hiilidioksidia vuodessa.

Istutetaan yhdessä
Meidän ei tarvitse olla metsänomistajia, jotta voimme istuttaa puita. Myös mökillä, tuttavan mailla tai omalla pihalla se onnistuu. Innosta ystävät ja sukulaisetkin yhdessä ilmastotalkoisiin! Anna lahjaksi tai vie mökkituliaiseksi hedelmä-, lehti- tai havupuu. Tehdään porukalla hyvää ilmastolle! Puun istuttamisesta syntyy kasvava muisto, jonka elämää on mukava seurata.

”Annetaan yhdessä ympäristölupaus: istutetaan jokainen tänä keväänä ainakin yksi uusi puu elinpiiriimme!”

ISTUTA PUU -kampanja ei koske verkkokauppaostoja eikä viherrakennuskohteita, kampanjassa eivät ole mukana aitataimet. Katso lähin Viherrinki-myymäläsi.